http://www.spedekas.gr/portal

Αρχική Σελίδα
ΠΕΣΕΔΕ προτροπή για άμεση υποβολή αιτήσεων για έκδοση Ε.Ε. στα περιφερειακά γραφεία ΤΣΜΕΔΕ

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε. με τους Προέδρους του Τ.Ε.Ε. κ. Γιάννη Αλαβάνο και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής των Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων κ. Γιάννη Γαμβρίλη.

δείτε ολόκληρο το έγγραφο εδώ
Τελευταία ανανέωση ( 09.10.08 )
 
Διακοπή έκδοσης εγγυητικών επιστολών από το ΤΣΜΕΔΕ
 

Θέμα: Διακοπή έκδοσης εγγυητικών επιστολών από το ΤΣΜΕΔΕ

                         Πρόταση για αποχή από τις δημοπρασίες

 

            Όπως γνωρίζετε, το ΤΣΜΕΔΕ (πλέον ΕΤΑΑ) διέκοψε «προσωρινώς» την έκδοση εγγυητικών επιστολών, υπέρ των μελών του, προκειμένου να διευθετηθούν οργανωτικά θέματα του νέου Ταμείου ΕΤΑΑ.

            Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την αδυναμία συμμετοχής στους δημόσιους διαγωνισμούς, της συντριπτικής πλειοψηφίας των μικρών εργοληπτικών επιχειρήσεων, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές εγγυήσεις.

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο εδώ

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.08 )
 
Καθυστέρηση πληρωμής λογαριασμών χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου – Α. Γακίδης Δικηγόρος ΠΕΣΕΔΕ
Κατεβάστε το αρχείο από τις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τελευταία ανανέωση ( 06.10.08 )
 
Προγράμματα κατάρτισης ανέργων στον κατασκευαστικό τομέα - Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς

          Το Παπαλαζάρειο Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για το έργο «Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με υποχρεωτική απασχόληση σε θέσεις απασχόλησης συναφείς με θέματα κατασκευαστικών / τεχνικών έργων» , θα υποβάλλει πρόταση για την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης ανέργων σε αντικείμενα σχετικά με Τεχνικά Κατασκευαστικά έργα .    

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο εδώ


Τελευταία ανανέωση ( 03.02.09 )
 
Χαιρετισμός του Προέδρου

Οι Εργολήπτες Δημοσίων Έργων αποτελούν τον τελευταίο και ίσως πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα παραγωγής των δημοσίων έργων. Είναι από τους ελάχιστους επαγγελματίες που προκειμένου να συνεχίσουν να ασκούν το επάγγελμα τους αξιολογούνται  από την πολιτεία κάθε τρία χρόνια με αυστηρά οικονομικά και τεχνικά κριτήρια .

Ο Σύλλογος Εργοληπτών του Ν. Καστοριάς ιδρύθηκε το 1993 με στόχο να δημιουργήσει και να στηρίξει την λειτουργία γραφείου ΤΣΜΕΔΕ στην περιοχή μας. Εκατόν ένας (101) μηχανικοί, διπλωματούχοι και πτυχιούχοι, όλων των ειδικοτήτων  μέλη του Συλλόγου μας κατασκευάζουν το σύνολο των δημοσίων έργων αλλά και το  μεγαλύτερο  κομμάτι των ιδιωτικών έργων του Νομού. Μέσα στον ασφυκτικό κλοιό των τιμών των νέων τιμολογίων ¨Σουφλιά¨, των φορολογικών επιβαρύνσεων και της επέλασης των ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα),  εξακολουθούν να είναι βασικός μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης του Νομού.

Η νέα μας πύλη στο διαδίκτυο είναι μέρος της προσπάθειας να αναβαθμισθούν οι υπηρεσίες προς τα μέλη μας, αλλά και να αναβαθμισθεί η συμμετοχή και προσφορά  μας στα τεχνικά δρώμενα του Ν. Καστοριάς. Έτσι όλα τα μέλη μας αλλά και όλος ο τεχνικός κόσμος της Καστοριάς μπορούν να συμμετέχουν στην καθημερινή διαμόρφωση της  σελίδας, να ενημερώνονται, να προβάλλουν πληροφορίες και απόψεις ανοίγοντας θέματα προς συζήτηση. Ταυτόχρονα οι πολίτες της Καστοριάς μπορούν να ενημερώνονται και να επικοινωνούν μαζί μας για ότι έχει σχέση με τον τεχνικό κόσμο της περιοχής.

Το http://www.spedekas.gr/  το portal του τεχνικού κόσμου της Καστοριάς είναι  δυναμικό και περιμένει τις παρατηρήσεις όλων μας για να γίνει πιο αποτελεσματικό .

 

 

Ο πρόεδρος

Σ.Π.Ε.Δ.Ε. Καστοριάς

 

Χρήστος Κοτορένης

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.09 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 441 - 445 από 445
  • Για να δείτε τις κατηγορίες Δημοπρασίες και Forum, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι χρήστες.
  • Για να δείτε τις κατηγορίες Δημοπρασίες και Forum, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι χρήστες.

Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
tsmede
logo
TΕΕ
Δ15
 nikopoulos BLOGSPOT